Installeren van TV wandmontage

Eenvoudige stappen naar succes

Zoek een product…
…via de code

…voor uw TV

Door producten browsen

Het installeren van een TV wandmontage is net zo makkelijk als het ophangen van een plank. Productspecifieke montage-instructies zijn bij elk product inbegrepen, u kunt indien u dat wenst een exemplaar downloaden.

Zo makkelijk als 1-2-3

Veel Orbital montages worden voorgebouwd geleverd en installatie is daarom een eenvoudig 1-2-3 proces zoals hieronder beschreven voor een voorbeeld van een product.

1. TV plaat aan uw televisie bevestigen
  2. Wandplaat in de wand of het plafond schroeven
  3. Televisieplaat en wandplaten aan elkaar bevestigen en televisie waterpas stellen

Wandtype

U kunt advies inwinnen op onze werkplanpagina, bijvoorbeeld waar u uw TV het best kunt plaatsen, het is echter ook belangrijk om rekening te houden met het wandtype voor het ophangen van uw TV.

Zorg ervoor dat uw achterplaat in een houten plank/bevestiging is geschroefd

Gebruik een balkenzoeker om de houten latten/balken te vinden en om ervoor te zorgen dat er geen buizen of kabels zitten op de plaats waar u gaat boren. Montage niet bevestigen op gipsplaten of paneelwanden tenzij alle schroeven van de wandplaat op een houten lat/balk bevestigd zijn. Voor installatie op metselwerk of massief metselwerk de juiste muurpluggen en schroeven gebruiken.

U bent er verantwoordelijk voor om ervoor te zorgen dat de wandconstructie en bevestigingen in staat zijn om het scherm en de montage in een normale werkomgeving te dragen. Controleer de draagkracht van de installatie voordat u het scherm aanbrengt en indien er enige twijfel bestaat over de installatie contact opnemen met een bevoegde aannemer.